حضور خیرین در برگزاری جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت، نوعی جهاد است
فریدون نجفی با اشاره به نقش مهم خیرین در حوزههای فرهنگی، برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت با استفاده از ظرفیت خیرین را اقدامی مثبت ارزیابی کرد.
این نویسنده و کارگردان سینما با اشاره به لزوم آگاهیبخشی به مردم درباره چرایی و چگونگی سلامتی، گفت: سلامت جسم و سلامت روان دو بخش سلامت هستند که هر دو به صورت موازی و در یک راستا از اهمیت برخوردارند.
وی افزود: یکی از مهمترین ابزارها برای آگاهیبخشی به جامعه، برگزاری جشنواره ها با محوریت موضوع سلامت است به ویژه در این برهه زمانی که بیش از هر زمان دیگری این مهم احساس میشود خاصه اینکه رسانههای دیداری و شنیداری کارکرد بیشتری در فرهنگسازی دارند.
نجفی ادامه با بیان اینکه برگزاری جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت میتواند فضای انگیزشی میان هنرمندان دغدغهمند ایجاد کند، گفت: برگزاري جشنواره براي اطلاع رسانی، آگاهی سازی، ایجاد بستر توليد فیلم با موضوع سلامت، در ارتقاي سلامت و رشد هنرمندان بسیار موثر و کارآمد است.
عضو هیئتانتخاب بخش فیلمنامه دومین جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت با اشاره به برگزاری این جشنواره با ظرفیت خیرین، این اقدام را گامی مثبت در حوزه فرهنگ و تلفیق آن با نیات خیر قلمداد کرد و اظهار داشت: خیرین افرادی هستند که با خدا معامله می کنند و حضورشان در عرصه فرهنگی نوعی جهاد محسوب می شود و میتواند نقش مهمی در افزایش اثرگذاری جشنواره داشته باشد. علاوه بر آن، میتوان از ظرفیتهای موجود در مجمع خیرین برای تولید آثار نیز استفاده کرد؛ یعنی بخشی از حمایتهای این افراد صرف تولید و ساخت فیلم با موضوع سلامت شود.
وی با اشاره به ضرورت ارتقای فرهنگ سلامت جامعه با استفاده از ابزار هنری، حضور خیرین و حمایت وزارت بهداشت را سبب تداوم جشنواره ملی فیلم کوتاه سلامت دانست و تصریح کرد: شعارهایی مانند «سلامت برای همه» و «پوشش همگانی سلامت برای همه، در همه جا» از پر اهمیت ترین شعارها است که وزارت بهداشت می تواند با همکاری در برگزاری هر چه بهتر جشنواره ملی فیلم کوتاه سلامت، گامی در تحقق آنها بردارد.
نجفی اضافه کرد: حضور وزارت بهداشت و حمایت آن از جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت، تأثیر بزرگی بر استمرار این جشنواره خواهد داشت؛ البته این وزارتخانه میتواند بر اساس موضوعات مورد تأکید و اولویتدار خود نیز از فیلمسازان و هنرمندان حمایت کند تا آثاری تخصصیتر و دقیقتر در حوزه سلامت ساخته و پخش شود.
عضو هیئتانتخاب دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت با تاکید بر اینکه در آثار موضوعی علاوه بر محتوا، ساختار و تکنیک هم مهم است، گفت: محتوا باید در ساختاری دقیق به مخاطب ارائه شود چراکه بدون توجه به هر یک از این دو، اثر خلقشده نمیتواند کارآمدی لازم را داشته باشد، از این رو جشنواره نباید با برگزاری مراسم اختتامیه تمام شود بلکه باید دبیرخانه و ستاد اطلاع رسانی فعال و پویا داشته باشد تا در هر دوره با رشد کیفی و کمی در آثار تولید شده همراه بوده و اثرگذاری درخوری را شاهد باشیم.