جشنواره مهر سلامت می‌تواند سبب جریان‌سازی فیلم کوتاه در امور خیریه حوزه سلامت شود

جشنواره مهر سلامت می‌تواند سبب جریان‌سازی فیلم کوتاه در امور خیریه حوزه سلامت شود

سامان سالور با بی‌نظیر توصیف کردن کیفیت فیلم‌های جشنواره فیلم کوتاه «مهر سلامت»، گفت: آثار این جشنواره می‌تواند سبب جریان‌سازی فیلم کوتاه در حوزه سلامت و امور خیریه شود.
سامان سالور؛ کارگردان و فیلمنامه‌نویس با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری فی‌نفسه ازاهمیت بالایی برخوردارند، گفت: این جشنواره‌ها محلی برای دیده‌شدن استعدادها، رقابت منصفانه و نقد فیلم‌ها هستند.
وی در ادامه به اهمیت برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» اشاره کرد و افزود: در جشنواره‌‌ها فرصت کشف استعدادهای‌برتر وجود دارد و افراد می‌توانند فیلم‌های خود را در رقابت با دیگران محک بزنند؛ از این رو برگزاری جشنواره نقش مهمی در بهبود کیفیت آثار دارد؛ همین روند در جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» نیز وجود دارد. این جشنواره توانسته فرصت مغتنمی برای فیلمسازانی فراهم کند که فیلم کوتاه را به عنوان یک هنر مستقل می‌بینند.
کارگردان «سیزده 59» ادامه داد: سینمای بلند در بسیاری مواقع نگاه اقتصادی و سرگرم‌کننده دارد و کمتر به جنبه‌های آموزشی و فرهنگی توجه دارد؛ در این شرایط، فیلم کوتاه می‌تواند به عنوان یک ابزار برای آگاهی‌بخشی به جامعه بکار گرفته شود.
کارگردان فیلم سینمایی «سه کام حبس»، حوزه فیلم کوتاه را رو به رشد توصیف کرد و اظهار داشت: خوشبختانه در سال‌های اخیر در حوزه فیلم کوتاه پیشرفت‌های خوبی را شاهد بودیم و این هنر شاهد ظهور و بروز استعدادهای درخشانی فیلم‌سازی، بازی و فیلمنامه‌نویسی بوده است، این موضوع به خوبی در آثار ارسالی به دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» نمایان است و فیلم‌های این جشنواره می‌توانند جریان‌ساز باشند.
وی با مثبت ارزیابی کردن کیفیت فیلم‌های راه‌یافته به مرحله داوری جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت»، تصریح کرد: کیفیت آثار رسیده به مرحله داوری‌ من را متحیر کرد. فیلم‌ها با کیفیت بی‌نظیری ساخته شده بودند و به معنای واقعی رقابت تنگاتنگ و نفس‌گیری بین آثار وجود دارد. این کیفیت در یک جشنواره موضوعی، اتفاقی کم‌نظیر است که نشان می‌دهد فیلمسازان جوانی در کشور هستند که می‌توانند در آینده بسیار نزدیک به سینمای از نفس‌افتاده و بی‌جان کشور خون تازه تزریق کنند.
کارگردان فیلم سینمایی «سیزده 59» تصریح کرد: جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» ظرفیت‌ برگزاری بین‌المللی‌ دارد. این موضوع می‌تواند با ایجاد رقابت بین فیلمسازان خارجی و داخلی، زمینه رشد و شکوفایی بیشتر استعدادها را فراهم کند. سیاست‌گذاری حوزه سلامت نیز باید به سمت برگزاری بین‌المللی این جشنواره فرهنگی جهت‌دهی شود تا بتواند شاخه‌های بیشتری از حوزه سلامت و بهداشت را در برگیرد و به رشد کیفی و کمّی آثار نیز کمک شود.
سالور خاطرنشان کرد: کار خیر نباید در موضوعات متداول و روتین خلاصه شود؛ برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» با ظرفیت‌های خیر اقدام بسیار پسندیده‌ای است که زمینه آموزشی و پیشگیری دارد، برگزاری این جشنواره نشان می‌دهد می‌توان ظرفیت‌های خیر را برای نجات انسان‌ها از طریق ارتقاء سلامت و بهداشت بکار گرفت؛ اینگونه کار خیر بسیار ارزشمند و قابل تحسین است.